Prostor pro soukromou večeři i neotřelé společenské akce, tisk. konference, degustace a rauty.
Restaurace Goldie hotelu Nautilus se v průběhu uplynulých let stala jednou z nejlépe hodnocených a velmi vyhledávaných restaurací v České republice. Šéfkuchař restaurace Goldie je Martin Košťál, který při své práci rád využívá kombinování surovin, kdy jednotlivé chody podává například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snaží vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím.
Díky vysokým stropům, velkým zrcadlům a bohaté výzdobě interiéru od místních řemeslníků a známých českých umělců včetně Olbrama Zoubka, skýtá jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy. V letních měsících je součástí restaurace malá terasa s fascinující atmosférou historického centra.
Martin Košťál & tým hotelu Nautilus
formou recepce, 40 divadlo
restaurace / kavárna / bar • stylový
privátní snídaně / oběd / večeře • svatba • vánoční večírek • večírek / party / oslava