Prvotřídní restaurace s belgickou a francouzskou kuchyní
Čerstvé mušle, křupavé hranolky, perfektně vychlazená piva a legendární vafle. To jsou čtyři základní kameny belgické brasserii Bruxx. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky se zde připravuje menu podle originálních belgických receptur. Čerstvé mušle z divokých lůžek se do restaurace přiváží třikrát týdně. V brasserii najdete přes šedesát druhů belgických lahvových piv, na čepu pak dalších osm svrchně kvašených piv a každých čtrnáct dní jedno nové pivo z tuzemského minipivovaru. Od středy do soboty zde hraje v Bruxxu a pro děti je k dispozici dětský koutek, o víkendech s dozorem.
restaurace / kavárna / bar • stylový • venkovní prostor / zahrada / terasa
meeting • natáčení / focení • privátní snídaně / oběd / večeře • teambuilding • vánoční večírek • večírek / party / oslava